Läxor

Sitter här på söndagskvällen å försöker plugga, har sjukt mycket att göra tills imorgon. Har en uppsats att skriva tills imorgon om en bok jag knappt har läst. Har massa att läsa i en annan bok som vi börjat läsa nu. Å massa andra saker. Antar att jag bör sluta sitta här å skriva å börja plugga... JK!

En liten önskelista.

Ipod touch 3rd
One piece!
En Random tröja

Då var det dags

Ja jag vet att det va länge sedan... Men har inte haft lust eller ork att skriva. Vet inte riktigt vad jag ska skriva, så om ni undrar något och har frågar så kan ni ju skriva dom som kommentarer på detta inlägg, eller skriv ett mail eller något i den stilen.

 

Vad jag kan berätta om är väll skolan som rullar på, har övertygat min matte lärare att jag ska ha ett högre betyg hon tyckte inte hon hade någon anledning till att göra det men har lyckats få henne att ändra sig :)

 

Fotbollen går också bra, vi har 3 matcher kvar. Just nu ligger vi 1 i våran liga och är rankade 1 i staten! Det är troligtvist våran sista match som är mot dom som ligger 2a som kommer avgöra om vi vinner ligan och går vidare å får spela om att vinna state! Vilket skolan gjorde föra året så man har lite press på sig känns det som.

 

Later/ Markus

Longe time ago.

Det va ett tag sen jag skrev, har inte riktigt haft tid eller lust att skriva men tyckte att det va dags nu.

 

Har varit på team retreat i helgas, vi åkte till ett beach house som en av våra tränare ägde. Vi åkte dit för att få lite team bonding å ha roligt en helg. Kan säga att det va riktigt roligt vi spela fotboll på stranden bada i havet å bastade å gjorde massa saker. Under tiden vi va där va det några som blev trakasserade, det va så klart dom yngsta (sophomores) så fort någon somnade fick dom grädde å mjöl i ansiktet, det va lite roligt. Men det roligaste va när vi stannade å tanka då jag och några andra gick in å skulle handla lite dricka, så ser vi en variant på viagra xD Klart att vi köpte den å smula ner i ens dricka! Haha det va roligt det, han märkte att drickan inte smakade som vanligt så han fick inte i sig mycket men tillräckligt för att det skulle hända något!

 

Under tiden vi va borta så va det homecoming på vår skola så jag missade det :/ De va lite synd... Men på fredag ska jag på en annan homecoming som är på Antons skola. Ska bli kul för jag ville gå på en homecoming under tiden jag va här! :D

Värme

Måste bara fråga om ni där hemma trivs i erat 10 graders väder, själv chillar man är i 31 grader som det va idag! :D Skit skönt väder här just nu. Men nu till hösten/vintern kommer det börja regna mycket! Jag hoppas också att det kommer lite snöfall här för det va tydligen väldigt ovanligt! Och om det kommer det minsta snö här så ställer dom in skolan tills det är borta xD Dom är inte vana med det så dom har inga plogbilar.

 

Det e torsdagskväll här nu och har just kommit hem från att ha hjälpt till i skolan med att sätta upp saker till Homecoming som är imorgon. Jag kommer dock inte kunna gå på det för jag ska iväg med fotbollslaget till ett beach house under helgen å typ chilla å ha roligt å ha lite team bonding, så det ska bli roligt! Kommer hem igen på söndag kväll så kommer inte skriva något förns des.