Amerikaner.../West Salem

Amerikaner är så jävla lame när det kommer till kläder! Dom e så jävla slackers. Sen kan jag ju säga att skolan inte har någon spirit! Är inte många som klär sig enligt de olika temorna, det e mest fotbolls (soccer) killar som gör det, sen vissa tjejer.

Idag hade vi en av våra viktigaste matcher i ligan, och alla va skit taggade ända till skolan idag när 1 av våra mittbackar hamnar i en fight i skolan ock blev avstängd i några dagar och får inte spela. Det va lite surt för vi har inte så många bra backar. South Salem och West är stora rivaler, vi fick inte förlora mot dom! Under första halvlek får dom in 1 mål när det e 10 min kvar av halvleken. Vi fortsätter kämpa till slutet av första å håller det 1-0. Under andra halvlek börjar allt drama komma. Det blev ett antal kort och vår målvakt fick en spark i huvudet när han låg ner, det va inte direkt så att spelaren inte hade tänkt att göra det för vår målvakt hade haft bollen i famnen ett tag. Så efter det blev det nästan fight mellan lagen. Under andra halvlek börjar vi spela bättre å vi dominerar spelet men får inte till några mål hur mycket chanser vi än skapar! När det va 2:30 kvar av matchen så får vi äntligen in bollen och kvitterar! Då tänkte man liksom aja vi förlora inte iaf... Men när det är 50 sekunder kvar får vi en frispark på 25 yards linjen (ca halva halvplan) och vi sätter den! Det va helt galet va glada alla blev efter som det va vårt mål att slå west 2 gånger i år! Så alla va grymt glada efter matchen.

Angående flickorna här så måste jag säga att vi svenska killar är bortskämda! Sad but true! Klart att det finns några snygga tjejer men fan det e inte så många. Sen är dom mycket blygare, dom vågar liksom inte prata med en själv utan dom skickar sina kompisar till en som frågar massa saker, det e lite lame!